Dsquared2: Τα παπούτσια της Άνοιξης 2013

Τα Dsquared2 παπούτσια άνοιξη του 2013 βάζουν την τόλμη με ένα άγγιγμα glam στο προσκήνιο. Ρίξτε μια ματιά στις τελευταίες δημιουργίες της γνωστής ετικέτας.


Η Dsquared2 ποτέ δεν έχει δημιουργήσει απλά παπούτσια για πρακτικούς λόγους. Υπήρξε πάντα σ αυτή μια ανησυχία και μια ατέλειωτη σειρά από πανέμορφα υποδήματα και επιλογέςόλα αυτά τα χρόνια σαν μια σαφής απόδειξη. Αν η Φθινοπωρινή 2012 συλλογή παπουτσιών έχει μια γοητεία glam με ένα ρομαντικό vibe, η συλλογή για την άνοιξη του 2013 δεν είναι τίποτα λιγότερο, όταν πρόκειται για θηλυκότητα. Έντονη, ζωηρή και απίστευτα "ψηλή" συλλογή, τα νεότερα παπούτσια είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα σε κάθε περίσταση χωρίς να αποτύχουν στον σκοπό τους.


Η ετικέτα έχει εμφανιστεί μια τολμηρή dominatrix-esque γοητεία στο διάδρομο μόδας στην παρουσίαση της συλλογής άνοιξη του 2013 , έτσι δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα αξεσουάρ, τα παπούτσια κυρίως εκείνα που είναι ένα τέτοιο ισχυρό όπλο αποπλάνησης. Μεταλλικά στοιχεία υπογραμμίζουν την πολύ τολμηρή πλευρά των σχεδίων. Περίπλοκες λεπτομέρειες με γεωμετρική αφή και λεπτές τονικές αντιθέσεις είναι όλα τα απαραίτητα συστατικά για τα παπούτσια που θα εντυπωσιάσουν!









--------------------