Intimissimi: Ο νέος κατάλογος για τον Xειμώνα 2013 "Nero"

Πολυτέλεια και σεξουαλικότητα συναντιούνται στο νέο Κατάλογο της Intimissimi για τον Χειμώνα 2012/13 και μας χαρίζουν ένα υπέροχο και άκρως θηλυκό αποτέλεσμα... Η κλασική λευκή πέρλα και η μαύρη δαντέλα είναι ο ορισμός της γυναικείας γοητείας και αισθησιασμού..


Το ταξίδι στη Ρώμη συνεχίζεται όπως και στον κάταλογο του Φθινοπώρου και το μοντέλο Tanya Mityushina ποζάρει με τα χειμερινά εσώρουχα της Ιntimissimi...
Η εταιρεία για φέτος επέλεξε να πρασφέρει τέσσερης συλλογές εσωρούχων για να έχουμε περισσότερες επιλογές...

Διάλεξε ποια ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου!

Nero Luxury: Μαύρη δαντέλα και λευκά μαργαριτάρια για τη νέα πολυτελή συλλογή NERO.
Ένας συνδυασμός φωτός, λάμψης και σκούρου για να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στις φαντασιώσεις της νύχτας ..



Νero Leather: μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή που ερμηνεύει τη διάθεση για το δέρμα σε διάφορες μορφές...ένα καθαρό όραμα για αποπλάνησης και γοητεία ..


Blue Klein: Η Μόδα, όπως τόσο συχνά κάνει, παίρνει εμπνεύσεις από τον κόσμο της τέχνης. Το χρώμα που εξαπλώνεται στα ρούχα της σεζόν δεν είναι άλλο από μπλε Klein! Έτσι, έχουμε το μπλε για να ταρακουνήσει αυτή τη σεζόν.

Ancient Green: Χρώματα από πολύτιμους λίθους όπως το σμαράγδι,είναι εμπλουτισμένο σε υφάσματα που προκαλεί στιγμές vintage εμπνεύσεις!
Αιθέριο τούλι και λεπτομέρειες από δαντέλα φέρνουν μια αίσθηση καθαρότητας και φωτός. Το αρχαία πράσινα προκαλεί μια ρετρό γεύση ενημερωμένο με τις σύγχρονες μορφές...













--------------------