Guess Denim Άνοιξη / Καλοκαίρι 2013 Lookbook

Μια γρήγορη ματιά στο lookbook της Guess Denim άνοιξη / καλοκαίρι του 2013 θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο χώρο στη ντουλάπα σας για αυτά τα μοντέρνα τζιν, σε σχέδια της εταιρείας Guess!


Ξεφυλλίζοντας το lookbook για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2013 τα σχέδια μπορεί να σας φανουν λίγο παράξενα, αλλά οι αληθινοί fashionistas γνωρίζουν ότι θα πρέπει να προγραμματίσουν το μέλλον για τη νέα σεζόν και μια γρήγορη ματιά την στο Denim lookbook άνοιξη / καλοκαίρι του 2013 που υπέγραψε η Guess, αποδεικνύει ότι ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς, αφού τα νέα σχέδια της μάρκας θα σας κάνει να θέλετε το χειμώνα να είχε ήδη τελειώσει.



Το Denim (τζιν) έχει γίνει ένα βασικό κομμάτι στην ντουλάπα καθενός, αφού η ευελιξία του και η υφή της ποιότητας του, βοηθά να παρέχει υψηλή δόση άνεσης και στυλ που ταιριάζει με τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός. Η Guess Denim έδειξε την ποιότητα και τα σχέδια των δημιουργιών της με την επιλογή από υπέροχα πουκάμισο-φορέματα, τα οποία  παρεμπιπτόντως, είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην περίοδο της άνοιξης του 2013, σέξι σορτς, skinny jeans και δροσερά τζιν πουκάμισα.


Η ποικιλία είναι απαραίτητη όταν πρόκειται για το στυλ και το νέο Guess Denim lookbook προσφέρει μια σειρά από κομψά τζιν κομμάτια που οι γυναίκες μπορούν να συνδυάσουν και να δημιουργήσουν ένα εντελώς εξελιγμένο σύνολο streetwear. Η μάρκα είναι γνωστή για τα θηλυκά σχέδια της, τις δημιουργίες που έχουν ως στόχο να ενισχύσουν τη γυναικεία γοητεία με σχέδια που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα!


--------------------