Νέα τάση στο χρώμα μαλλιών! Ιδέες με ξανθά-σκούρα σε αντίθεση!

Η έντονη αντίθεση μεταξύ δύο χρωματικών τόνων των μαλλιών σας είναι η νέα τάση μπορεί να σας μετατρέψει σε μια σύγχρονη ντίβα! Αν είστε τολμηρές μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμά από τις ακόλουθες ξανθιές με μαύρο / καστανές ιδέες στα χρώματα των μαλλιών και να αναδιοργανώσετε την εμφάνιση σας με έναν εντελώς μοναδικό τρόπο!


Σε μια χρονιά που κυριαρχείται από στερεές αποχρώσεις, ένα πολυ-τονικό χρώμα των μαλλιών μπορεί να δημιουργήσει μια μεγάλη δόση του ενθουσιασμού, έτσι τολμήστε να είστε διαφορετική και να παίξετε με τα αγαπημένα ξανθά σε συνδυασμό με μαύρους ή σκούρους καστανους τόνους στο χρώμα των μαλλιών σας, καθώς υπάρχουν πολλές ιδέες που παράγονται από τη μεγάλη παλέτα των χρωμάτων και οι καινοτόμες τεχνικές βαφής μαλλιών είναι διαθέσιμες για να μας κάνουν υπέροχες. Οι αντίθετες αποχρώσεις, όπως ξανθά και μαύρα ή ξανθά και σοκολατί/ καστανά χρώματα των μαλλιών μπορεί να μετατρέψει την εμφάνιση σας σε μια στιγμή, ανεξάρτητα από το κούρεμα σας, μπορείτε να βρείτε το στυλ στο χρώμα των μαλλιών...


Τώρα, ένα χρώμα μαλλιών statement δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρεί την θηλυκότητα, στην πραγματικότητα, αυτό το πρωτοποριακό διπλό χρώμα των μαλλιών πρέπει και έχει υψηλή δόση θηλυκότητας αρκεί να εφαρμοστεί σωστά. Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα επιλέξετε να το στρώμα και τον τόνο του ξανθού ή του μαύρου. Κάτι τόσο έντονο και εκκεντρικό στυλ προαπαιτεί μεγάλη ενημέρωση και συζήτηση με τον κομμωτή σας, και φυσικά αν δεν έχετε εμπειρία μην το δοκιμάσετε μόνες σας σπίτι!




--------------------