Οι 15 απίστευτες χρήσεις της Βαζελίνης

H Βαζελίνη πωλείται στα φαρμακεία, σε καταστήματα ομορφιάς, παντού, και είναι ένα από τα φθηνότερα προϊόντα στα ράφια των καταστημάτων! Έτσι, εδώ είναι οι 15 καταπληκτικοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν.


1. Μεγάλη διάρκεια στο Άρωμα

Παίρνοντας λίγη βαζελίνη και εφαρμόζοντάς την στο δέρμα πριν από το άρωμα σας θα βοηθήσει το άρωμα να διαρκέσει πολύ περισσότερο σε σχέση με την εφαρμογή χωρίς αυτή.

2. Έλεγχός Φρυδιών

Βάλτε λίγη βαζελίνη στα δάκτυλά σας και εφαρμόστε κατά μήκος του φρυδιού σας ή σε οποιοδήποτε σημείο που έχει ανεξέλεγκτες τρίχες. Θα τα δαμάσει αμέσως.

3. Σκασμένα Xείλη

Η Βαζελίνη είναι ένα από τα καλύτερα ενυδατικά και πραγματικά δρα ως ένα μεγάλο βάλσαμο χειλιών. Αγοράστε ένα μικρό lip balm για την τσάντα σας για εκείνες τις στιγμές όπου τα χείλη σας χρειάζονται φροντίδα. Δοκιμάστε το και πριν πάτε για ύπνο, θα δείτε μια τεράστια διαφορά!

4. Μεγάλες Πυκνές Βλεφαρίδες

Πάρτε ένα παλιό πινέλο απο μάσκαρα, πλύνετε το καθαρίσετε και να καλύψτε το μεβαζελίνη. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε make-up και εφαρμόστε το στις βλεφαρίδες σας όπως ακριβώς θα κάνατε με τη μάσκαρα. Κάντε το αυτό τις ημέρες που σκοπεύετε να μείνετεΤ στο σπίτι ή ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Το έχω κάνει αυτό και η διαφορά είναι καταπληκτική!



5. Μαλακά πόδια

Πριν πάτε στο κρεβάτι απλώστε βαζελίνη στα πόδια σας και βάλτε κάποιες κάλτσες. Θα ξυπνήσετε το πρωί με λεία πόδια.

6. Bye Bye επίμονο Make-up

Η Βαζελίνη μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και το πιο επίμονο make-up! Απλά τρίψτς την περιοχή μέχρι να βγει στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά το πρόσωπό σας.

7. Προστατεύει και αναπλάθει το δέρμα

Εφαρμόστε βαζελίνη στην περιοχή και θα βοηθήσει να απαλύνει και να ανακουφίσει τον πόνο από κρυοπαγήματα και εξανθήματα.

8. After Shave

Μετά το ξύρισμα, απλώστε λίγη βαζελίνη στην περιοχή και μπορεί να σας βοηθήσει, θα εξομαλύνει και θα καταπραΰνει το δέρμα.

9. Σφήνωσε το δαχτυλίδι;

Τρίψτε βαζελίνη στο δάχτυλο όπου σφήνωσε το δαχτυλίδι και αυτό θα σας βοηθήσει.

10. Μελανιά;

Εάν έχετε πρόσφατη μελανιά, όταν εφαρμόζεται βαζελίνη μπορεί να βοηθήσει τη διαδικασία επούλωσης, καθώς και προστατεύουν.



11.Ψαλίδα

Οι σπασμένες άκρες μαλλιών είναι μεγάλο πρόβλημα. Πάρτε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης και εφαρμόστε τις άκρες των μαλλιών σας.

12. Ξηρές Επιδερμίδες

Η Βαζελίνη βοηθά τη ξηρά ή ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σε κάθε σημείο. Δοκιμάστε το!

13.Γρήγορο Μαύρισμα

Με τη βοήθεια της βαζελίνης θα κάνεις φέτος το τέλειο, βαθύ μαύρισμα. Προσοχή! Δεν παραλείπουμε το αντιηλιακό, ουτε το αντικαθιστούμε! Εφαρμόζουμε τη βαζελίνη πάνω από το αντιηλιακό μας, αυτό θα βοηθήσει για πιο ομοιόμορφο και βαθύ μαύρισμα.

14.Σκουλαρίκια

Για εκείνους που θεωρούν ότι είναι επώδυνη μέθοδος να αλλάζουν τα σκουλαρίκια τους, ή τα τρυπούν για πρώτη φορά, η βαζελίνη βοηθά να κάνετε την εισαγωγή εύκολη και χωρίς πόνο! Αυτό ισχύει και για οποιοδήποτε τρύπημα, όχι μόνο τα αυτιά!

15. Highlighter

Εφαρμόστε λίγη βαζελίνη στα μάγουλα και κάτω από τα μάτια σας για να δημιουργήσετε μια δροσερή ματιά.

Αυτό το φτηνό προϊόν μας λύνει τα χέρια σε κάθε περίπτωση. Έχει πολλά οφέλη που θα σας βοηθήσουν να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση. Η Βαζελίνη μπορεί να υποκαταστήσει πολλά προϊόντα ομορφιάς και πραγματικά θα σας σώσει.
___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!
-->