Stradivarius: To lookbook Ιουνίου μας παρουσιάζει τα πιο καυτά beachwear του Καλοκαιριού

Με τις υψηλές θερμοκρασίες και το νέο Stradivarius lookbook Ιούνιος 2013, θα θέλετε να τρέξετε προς κάποια παραλία. Δεδομένου ότι η ισπανική μάρκα μας έχει συνηθίσει σε μηνιαία δόση ενημέρωσης του στυλ, το lookbook Ιουνίου έρχεται να μας εμπνεύσει με looks για την παραλία. Με αναζωογονητική παλέτα χρωμάτων και flirty επιλογές, η Stradivarius μας παρουσιάζει μαγιό και ρούχα παραλίας για το Καλοκαίρι 2013.
Φέτος το καλοκαίρι, είναι τάση τα φωτεινά και ζουμερά χρώματα, όπως κίτρινα νέον και το λάιμ, τα οποία φαίνονται εκπληκτικά σε ελαφρώς μαυρισμένο δέρμα. Εκτός από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε baby blues, κόκκινα, τo διαχρονικό μαύρο, πολλά florals, animal και tribal prints. Εκτός από την εντυπωσιακή παλέτα χρωμάτων, ο κατάλος Stradivarius δίνει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Για το σκοπό αυτό, θα βρείτε αφθονία από βολάν και κρόσσια που χρησιμοποιούνται σε top μπικίνι bandeau! Αυτό το στυλ  συνιστάται ιδιαίτερα για τα κορίτσια, με μικρότερο μπούστο. Διαφορετικά, διαλέξτε το μαγιό το οποίο πιστεύτε οτι σας ταιριάζει καλύτερα.
Ενώ τα μαγιό είναι τα βασικά κομμάτια στο lookbook Stradivarius Ιουνίου 2013, η γραμμή διαθέτει επίσης χαλαρή παντελόνια, maxi φούστες, υπέροχα tops, καθώς και trendy μεταλλικά περιδέραια, ψάθινα καπέλα που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία από τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας, γυαλιά ηλίου, σανδάλια και πολύχρωμα κομμάτια κοσμημάτων.









___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!
-->