Χάπια Αδυνατίσματος! Λειτουργούν;

Τα χάπια αδυνατίσματος είναι μέρος των φαρμακευτικών βιομηχανιών σε όλο τον κόσμο με εκατομμύρια απολαβές. Παρουσιάζονται ως " μια εύκολη λύση σε μια δύσκολη κατάσταση: τη γρήγορη απώλεια βάρους". Είναι λοιπόν, αυτά τα «θαυματουργά χάπια» πραγματικά αποτελεσματικά;
Στην αγορά θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία των χαπιών διατροφής που ισχυρίζονται ότι βοηθούν στο να επιταχύνουν τον μεταβολισμό σας και να μειώσουν την όρεξή σας. Μερικά από αυτά είναι χαρακτηρισμένα ως «φυτικά», ενώ άλλα ισχυρίζονται ότι είναι «κλινικά αποδεδειγμένο», προκειμένου να προσελκύσουν ένα ευρύτερο κοινό.
Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε χάπια διατροφής, εδώ είναι οι απαντήσεις σε μερικές από τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τα χάπια αδυνατίσματος.

Τα χάπια αδυνατίσματος είναι περισσότερο αποτελεσματικά αν δεν τρώμε;


Δεν ξέρω πως μπορεί μερικοί άθρωποι να πιστεύουν οτι βοηθάνε τον ευατό τους, σταματώντας τη τροφή! Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, οτι το σώμα μας τροφοδοτείται από τα τρόφιμα, και ο μεταβολισμός μας χρειάζεται αυτό το είδος  "καύσιμου" δηλαδή την τροφή, για να κάψει το λίπος. Πιο απλά, τη στιγμή που θα αποφασίσετε να παίρνετε τα χάπια και σταματήσετε να τρώτε, το μόνο που θα καταφέρει είναι να μειώσετε τη δραστηριότητα του μεταβολισμού σας.
Προσοχή λοιπόν! Δεν ενδείκνυται να λιμοκτονήσετε και να ταλαιπωρίσετε τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από τη λήψη χαπιών αδυνατίσματος ή όχι, καθώς αυτό το είδος συμπεριφοράς μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η υγιεινή διατροφή και μια σταθερή ποσότητα της άσκησης θα παρέχουν συνήθως τα αποτελέσματα απώλειας βάρους που ψάχνετε, αν θελήσετε να πάρετε κάποιο χάπι αδυνατίσματος θα πρέπει να γίνει συμπληρωματικά και μόνο! Κανένα χάπι δεν αντικαθιστά την τροφή ή την άσκηση!

Παίρνουμε το χάπι για απώλεια βάρους αν είμαστε ήδη αδύνατοι;

Τα χάπια απώλειας βάρους, βουλεύουν με την προώθηση της κινητικότητας του εντέρου, μειώνοντας την όρεξη, και "δεσμεύοντας" το διατροφικό λίπος που προσλαμβάνεται μέσω της κατανάλωσης. Όλα αυτά, και πολλά άλλα, είναι τα αποτελέσματα των δισκίων αδυνατίσματος, που συνήθως μεταφράζεται σε απώλεια βάρους.
Ωστόσο, αν είστε ήδη αδύνατοι, δηλαδή ο ΔΜΣ (Δείκτης Μάζας Σώματος) είναι κάτω από το κανονικό, θα πρέπει να αποφεύγετε να παίρνετε τα χάπια διατροφής . Χάνοντας επιπλέον βάρος, ενώ ήδη είστε αδύνατοι, θα προκαλέσει μόνο προβλήματα υγείας και σε μακροπρόθεσμη βάση, ίσως ανορεξία, νεφρική ανεπάρκεια, και ούτω καθεξής.

Συνιστώνται τα χάπια αδυνατίσματος σε νεαρής ηλικίας άτομα;

Χωρίς συνταγή ιατρού είναι δύσκολο και δεν θα πρέπει να πωληθεί χάπι αδυνατίσματος σε κάποιον  ανήλικο. Παρ 'όλα αυτά, τα συμπληρώματα αδυνατίσματος είναι ασφαλή και για τα νεαρά άτομα, υποστηρίζουν οι ερευνητές των σκευασμάτων.
Μερικά από τα χάπια διατροφής που διατίθενται στην αγορά όμως, γίνονται εθιστικά, και ως εκ τούτου μπορεί να προκαλέσουν επιβλαβεί συμπεριφορές με τη μακροπρόθεσμη χρήση τους. Όπως και να 'χει, ο γονέας θα πρέπει να επισκεφτεί με το ανήλικο παιδί του, έναν διατροφολόγο και να ακολουθήσουν τις συμβουλές που εκείνος θα τους δώσει.

Θα πρέπει να έχουμε επίγνωση του γεγονότος, ότι η μόνη λύση για να χάσουμε βάρος με έναν υγιή τρόπο είναι...ένας υγιεινός τρόπος ζωής που περιλαμβάνει σωστή διατροφή και άσκηση.

___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!
-->