Ο κατάλογος CALZEDONIA Άνοιξη Καλοκαίρι 2014

Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες που θα σου εξασφαλίσουν  το μισό της επιτυχίας των μελλοντικών εκπληκτικών look! Αυτό προτείνει ακόμη μια φορά ο νέας κατάλογος Calzedonia παρουσιάζοντας τη συλλογή για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2014.
Η γραμμή αυτή περιλαμβάνει τα τυπικά μοντέρνα vibes που έχουμε δει σε όλες τις συλλογές της ιταλικής μάρκας στο παρελθόν, και μια περίεργη κλίση προς το εκμοντερνισμένο κλασικό. Η CALZEDONIA προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία επιλογών, που περιλαμβάνει τις πιο εντυπωσιακές και δημιουργικές προτάσεις σε κάλτσες, καλσόν, κολάν, leggings και εκπληκτικά ενδύματα μας αποζημιώνει για ακόμη μια φορά!
Από σπορ και casual looks με κομμάτια denim, σε κλασσικά και κομψά party looks, ό, τι καλύτερο είναι εδώ για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2014 στη συλλογή Calzedonia. Το όμορφο μοντέλο που παρουσιάζει αυτή τη συλλογή είναι η Emily DiDonato, η οποία καταφέρνει να παρουσιάσει όλα τα κομμάτια με τις πιο ελκυστικές πλευρές τους και να μας τραβήξει τη προσοχή.

Δελεαστικός καθαρός σχεδιασμός, μονοχρωμίες, ζικ-ζακ σχέδια, ριγέ, παιχνιδιάρικα floral μοτίβα, girly πεταλούδες, κομμάτια διαφανή, μοντέρνα prints και πιο μινιμαλιστικά σχέδια, όλα είναι υπέροχα σε αυτόν τον κατάλογο!
Αντικαταστήστε τα παντελόνια σας, με υπέροχα και κολακευτικά για τη σιλουέτα jeggings.
Διαλέξτε τα αγαπημένα σας από τη συλλογή Calzedonia άνοιξη / καλοκαίρι 2014 για την επόμενη περίοδο του έτους, συμπληρώνοντας τη γκαρνταρόμπα σας με εντυπωσιακά και ελκυστικά κομμάτια!






























___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!