Victoria's Secret: Η συλλογή εσωρούχων Valentine's Day 2014

Για την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Victoria Secret δημιουργεί μια σειρά εσωρούχων εξαιρετικά αφιερωμένη στην ημέρα αυτή, αναδεικνύοντας τα βασικά στοιχεία που πρέπει να εκπέμπει κάθε γυναίκα την ημέρα αυτή: τόλμη, αισθησιασμό και ρομαντισμό.
Για κάθε ένα από τα παραπάνω vibes, η μάρκα έρχεται με πολλές επιλογές εσωρούχων που αξίζει να δείτε...
Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2014 επιλέχθηκαν κυρίως τα ροζ και κόκκινα χρώματα, αφού αυτά είναι οι -παραδοσιακά- επιλογές για την περίσταση, ωστόσο, η ετικέτα περιλαμβάνονται επίσης αρκετές εναλλακτικές λύσεις σε διαφορετικούς τόνους για όσες δεν νιώθουν αισθησιασμό με αυτά τα χρώματα.
 Όλοι και όλες περιμένουμε με ενθουσιασμό τις νέες κυκλοφορίες της ετικέτας που φαίνεται πως κάθε χρόνο γίνονται όλο και πιο τολμηρές και πιο σέξι ιδιαίτερα αν κρίνουμε από τη νέα συλλογή εσωρούχων Victoria Secret's for Valentine's Day 2014.
Οι βετεράνοι "Άγγελοι" Lily Aldridge, Adriana Lima και Candice Swanepoel μας προτρέπουν να διαλέξουμε το "δηλητήριο μας" όπως είναι και το σλόγκαν της συλλογής και να σαγηνέψουμε, να γοητεύσουμε και γιατί όχι να μαγέψουμε τον αγαπημένο μας.













___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!